Gati për një dozë energjie?

Provoni Mind Master Extreme!

Rritje e shpejtë e ENERGJISË!

DIREKT, INTENSIV, EFEKTIV

Master Mind Master Extreme Performance Powder me Guarana - për nxitje të shpejtë të energjisë pa sheqer, në një format praktik. Thjesht hapni bustinës, merreni direkt pa uje dhe filloni me Energji!1,2,3,5 Formula 2-në-1 nuk ju siguron vetëm energji. Gjithashtu ju mbron nga stresi oksidativ, falë antioksidantëve efektivë.4 Përjetoni nxitjen e shpejtë të energjisë për performancë mendore dhe fizike!1,2,3,5

FILLONI ME ENERGJI

KURDO DHE KUDO!

A e njihni këtë ndjesi? Keni nevojë për energji të shpejtë për të zotëruar një situatë sfiduese në punë ose në shkollë? Doni të kapërceni një moment të lodhur, si kriza e urisë? Në kohën tuaj të lirë dëshironi të jeni plotësisht me familjen tuaj, ose kërkoni performancë maksimale për stërvitje? Zgjidhja për energji të plotë sa herë që ju dëshironi: Mind Master Extreme!1,2,3,5

MBROJTJE EFEKTIVE

NË ÇDO SITUATË!

Pak para se të largoheni ju jepet një detyrë urgjente që duhet të mbyllet sot? Është mbrëmja e fundit para provimeve dhe duhet të mësohet një përkufizim i rëndësishëm? Ndihmoni trupin tuaj dhe mbroni veten nga stresi oksidativ.4 Antioksidantët efektive në Mind Master Extreme ju mbështesin!

Rritje e shpejtë e energjisë për performancën tuaj

Në format praktik që mund të merret me vete

Mind Master Extreme Stick siguron një nxitje të shpejtë të energjisë në kurdo dhe kudo - krejtësisht pa sheqer.1,2,3 Ai përshtatet në çdo xhep dhe mund të merret direkt pa ujë.

2 NË 1 FUQI DHE MBROJTJE

Mbrojtje
  • Antioksidantët efektivë ju mbrojnë nga stresi oksidativ.4 Nevoja juaj e përditshme me vitaminë E dhe D mbulohet 100%.
  • Vitamina C mbështet sistemin tuaj imunitar6
  • Aloe Vera pluhur për mirëqenien tuaj
Rritje e shpejtë e energjisë
  • Kafeina në guarana2 ndihmon në rritjen e vëmendjes.
  • Më shumë performancë mendore falë vitaminës B6, B12 dhe tiaminës.4

1Vitamina B12 kontribuon në reduktimin e lodhjes dhe këputjes. 2Kafeina në guarana ndihmon në rritjen e vëmendjes. 3Kafeina në guarana kontribuon në rritjen e kapacitetit të qëndrueshmërisë. 4Vitamina E dhe C kontribuojnë në mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ. 5Vitamina B6, B12 dhe Tiamina kontribuojnë në funksionin normal psikologjik. 6Vitamina C kontribuon në një funksion normal të sistemit imunitar.

Tregojuani të tjerëve

Kërkoni më shumë informacion për produktin

I interesuar gjithashtu

Kompania LR

LR Health & Beauty ka më shumë se 30 vjet në treg dhe është një nga shpërndarësit më të suksesshëm në Evropë. LR zhvillon suplemente ushqimore, kozmetikë premium dhe parfume ekskluzive të yjeve, të prodhuara në Gjermani.

Gjeni partnerin tuaj LR tani

LRworld.com/Contact