FAQ

LR HEALTH & BEAUTY

1. Argumentet e shitjes ne pamje të parë

 • 1.1 Pse Mind Master Extreme është alternativa më e shëndetshme e për të marrë energji

2 Fushat e aplikimit

 • 2.1 Kur duhet të marr Mind Master Extreme?
 • 2.2 Cfare shije ka Mind Master Extreme?
 • 2.3 A mundet Mind Master Extreme të merret disa herë në ditë? Apo mund të ndahet në pjesë?
 • 2.4 A mundet që Mind Master Extreme të përdoret nga fëmijët, në shtatzëni ose nga vegjetarianët?
 • 2.5 A mund të përdoret edhe Mind Master Extreme për problemet kardiovaskulare?
 • 2.6 A jep efekte M ind Master Extreme në sporte? A ka Mind Master Extreme substanca të ngjashme me doping?
 • 2.7 A mund të marr Mind Master Extreme përveç Mind Master lëng?

3 Përbërësit dhe efektet

 • 3.1 Çfarë është përmbajtja e kafeinës në Mind Master Extreme? Dhe si ka ndikuar kafeina në trup?
 • 3.2 Si është Mind Master Extreme i ëmbëls uar?
 • 3.3 Cilat janë aminoacidet?Dhe pse është Mind Master Extreme i pasuruar me aminoacide leucine, isoleucine dhe valine (bcaa)?
  • 3.4 Çfarë është taurina? Si funksionon?

   

 

1 Argumentet e shitjes

Mind Master Extreme është i drejtpërdrejtë, intensiv, dhe i efektshëm, në momentet e stresit dhe këputjes 1 2- pa sheqer!

80 mg kafeinë e Guaranas dhe çaji jeshil , aminoacidet shtesë (BCAAs) stimulojnë metabolizmin dhe i japin energji trupit. Vitamina B dhe koenzima Q10 zvogëlojnë lodhjen dhe përmirësojnë funksionet mendore dhe fizike 1,3

Një përzierje antioksidante efektive që mbrojnë nga stresi oksidativ 4 dhe mbulon, ndër të tjera 100% kërkesat ditore për vitaminën D dhe E. Pluhuri Aloe Vera që përmban Mind Master Extreme kontribuon në mirëqenien e përgjithshme. Dhe vitamina C gjithashtu mbështet sistemin imunitar5

Mind Master Extreme përmban 14 doza të mëdha, të ndara në bustina. Pluhuri shpërndahet pa ujë në sekond në gojë dhe përbërësit absorbohen përmes mukozës së gojës.

1.1 Pse Mind Master Extreme është alternativa më e shëndetshme për energji?

Mind Master Extreme nuk përdor sheqer si furnizues të energjisë dhe përdor një përzierje të balancuar të kafeinës mikroskapsuluese nga burimet natyrore, aminoacidet dhe vitaminat B (B1, B2, B6, B12), të cilat mbulojnë 100% të nevojave ditor të rekomanduara . Ekstrakti i çajit të gjelbër jo vetëm që shërben si një furnizues natyral i kafeinës, por gjithashtu përmban polifenole që kanë efekt antioksidant. Përzierja antioksidante në Mind Master Extreme kështu mbron nga stresi oksidativ

Në Mind Master Extreme, një efekt i parë mund të ndihet menjëherë pas gëlltitjes, pasi aciditeti zgjohet pozitivisht.

2 Fushat e aplikimit.

2.1 Kur dhe si duhet të marr Mind Master Extreme?

Me Mind Master Extreme, ju keni një zgjidhje të dobishme dhe për energji të shpejtë dhe afatshkurtër së bashku me pijen Mind Master Performance. Mind Master Extreme jep energji të re në mungesë të energjisë dhe në rast stresi të ndihmon për ta zotëruar atë.

Mind Master Extreme mund të merret sa herë që keni nevojë për energji, nuk ka rëndësi koha. Pluhur konsumohet direkt në gojë dhe tretet në pak sekondash. Nuk keni nevojë për ujë për të konsumuar bustinën. Produkti është projektuar posaçërisht në mënyrë që të mos tretet në ujë ose lëngje. Nëse është e nevojshme, mund të konsumoni lëngje pas marrjes së tij.

Ju mund ta mbani bustinën për një emergjencë të vogël në portofol, në çantë ose në xhepin tuaj. Ajo ruhet e thatë dhe të mbrojtur nga nxehtësia ekstreme.

Një paketë Mind Master Extreme Performance Powder përmban 14 bustina me 2.5 g - kështu që ju jeni të paktën 2 javë të furnizuar.

2.2 Si është shija e Mind Master Extreme?

Mind Master Extreme ka shijen e shegës, është pak i ëmbëlsuar, por gjithashtu ka shije të athët; shqista zgjohen të gjitha menjëherë. Në fund, pluhuri ka një shije pak të hidhur - të shkaktuar nga Guarana dhe Çaji jeshil.

2.3 A mund të konsumohet Mind Master Extreme disa herë në ditë? A mund të ndahet një bustin?

Ne rekomandojmë një herë në ditë, përmbajtja e një bustine të tërë të shkrihet drejtpërdrejt në gjuhë. Paketimi i Mind Master Extreme është doza e duhur dhe është projektuar posaçërisht për përdorim të menjëhershëm . Mind Master Extreme është një shtojcë dietetike - shuma ditore e rekomanduar nuk duhet të tejkalohet. Konsumi i tepërt i pluhurit mund të jetë laksativ.

2.4 A mund të konsumohet Mind Master Extreme nga fëmijët, gjatë shtatëzanisë, apo nga vegjetarianët?

Mind Maste Extreme pluhur nuk rekomandohet te konsumohet nga fëmijët, gratë shtatzëna dhe gratë me gji, për shkak të përmbajtjes së lartë së kafeinës (80 mg caffeine per paketë).Mind Master Extreme është i përshtatshëm për vegjetarianët dhe diabetikët. Yndyrnat janë bimore dhe produkti nuk përmban substanca shtazore. Master Mind Master Extreme Performance është pa gluten & pa laktozë.

2.5 A mund ta përdor Mind Master Extreme për pr oblemet kardiovaskulare?

Nuk ka kufizime të njohura në këtë drejtim, megjithatë, ju duhet të diskutoni paraprakisht në rast të problemeve kardiovaskulare me mjekun ose farmacistin tuaj. Nuk ka ndërveprime të njohura të kombinuara me medikamentet, por duhet të flisni me mjekun ose farmacistin tuaj për të shmangur ndërveprimet qe mund të ketë me medikamentet që përdorni.

2.6 A është efikas Mind Master Extreme në sport? A ka Mind Master Extreme substanca relevante për doping?

Optimale është marrja e një paketimi rreth 1 orë para sportit. Guarana që përmban një paketim, intensifikon fuqin dhe energjinë për sportin. Shumë atletë përdorin efektet e kafeinës për një performancë më të mirë. Kafeina kontribuon në rritjen e performancës dhe kalitjen e durimit.
Mind Master Extreme nuk përmban substanca të ndaluara nga WADA (World Anti-Doping Agency).

2.7 A mund të konsumoj Mind Master Extreme së bashku me Mind Master Performance?

Po, absolutisht. Për më shumë energji në përditshmërinë stresuese dhe të vështirë, LR ka krijuar zgjidhjen e energjisë mendore LR LIFETAKT - një kombinim shkencor i produktit të Mind Master Performance Drinks dhe Pro Balance tableta si zgjidhje bazë. LR LIFETAKT Mind Master Extreme Performance Powder është zhvilluar si një produkt individual për retush të brendshëm sidomos për përdorim të drejtpërdrejtë në goditjet akute të stresit ose lodhje, kështu që mund të rekomandohet si një shtojcë nëse është e nevojshme.

Ndryshe nga Mind Master Extreme qe rrit menjeherë energjinë dhe adrenalinën; Mind Master Performance Green dhe Formula Red rekomandohen të përdoren rregullisht gjatë një periudhe më të gjatë kohore.

3 Përbërësit dhe Konsideratat

3.1 Cila është sasia e kafeinës në Mind Master Extreme? Dhe si ndikon kafeina në trupin tonë?

Efekti pozitiv i kafeinës në trupin e njeriut është demonstruar zyrtarisht nga EFSA (European Food Safety Authority): EFSA ka dëshmi shkencore se kafeina rrit performancën mendore dhe fizike.

Mind Master Extreme bietet eine ausgewogene Mischung aus mikro-verkapselten Koffein und Koffein aus natürlichen Quellen, z.B. aus Guarana. Das in Guarana enthaltene Koffein hilft, die Aufmerksamkeit und Ausdauer zu steigern. Das enthaltene Koffein trägt zur Steigerung der Ausdauerleistung bei.

Por kujdes! Shumë kafeinë shkakton takikardi, rrahje të parregullt të zemrës, dridhje, nervozizëm, nauze dhe bie në gjumë.

Sa i ëmbël është Mind Master Extreme ?

Mind Master Extreme nuk përmban sheqer, por është ëmbëlsuar kryesisht me xylitol ëmbëlsues. xylitol është një sheqer natyral që mund të prodhohet si në bimë ashtu edhe tek njerëzit (brenda metabolizmit të sheqerit).

Mind Master Extreme nuk përmban dekstrozë. Doza ditore prej 2,5 g kontribuon vetëm në një masë të vogël të kalorive të nevojshme ditore, dhe mund të konsumohet nga diabetikët. Në rast të paqartësive, përshtatshmëria për diabetikët testohet më së miri nga mjeku që merr pjesë.

3.3 Cilat janë aminoacidet? Pse është Mind Master Extreme i pasuruar me aminoacid leucine, isoleucine dhe valine (BCAA)?

Aminoacidet janë blloqe bazë të proteinave, ato sigurojnë strukturën e qelizës dhe janë përgjegjës për transportin dhe ruajtjen e lëndëve ushqyese. Ekzistojnë gjithsej 20 aminoacide natyrale që përfshihen në montimin e proteinave. Në përfundim, aminoacidet janë burime të energjisë. Ato janë relevante në kontekstin e ndërtimit të masës së muskujve dhe luajnë një rol themelor në ushqimin tonë.

Aminoacidet kanë një efekt pozitiv në metabolizmin dhe qëndrueshmërinë e një personi. Përveç kësaj, aminoacidet janë të njohura për të siguruar lëndë ushqyese për lëkurën, flokët dhe thonjtë. Përveç kësaj, indet lidhëse, muskujt, tendons dhe ligamentet janë forcuar. Një tjetër funksion i rëndësishëm i aminoacideve është ruajtja e një sistemi të shëndetshëm imun dhe mbrojtës

Stresi dhe lodhja mund të çojnë në mungesë të aminoacideve. Në rast të mungesës, proteinat ose hormonet e rëndësishme nuk mund të prodhohen në mënyrë të mjaftueshme. Pasoja të shpeshta përfshijnë një sistem imunitar të dobësuar, humbje të performancës, vështirësi në përqendrim dhe sëmundje të tjera fizike.

Për performancën maksimale, aminoacidet si leucin, isoleucin dhe valine nuk duhet ti humbisni, prandaj përdorni Master Master Mind Master Performance.

Çfarë është taurina? Si funksio non?

Taurina prodhohet sintetikisht. Është një acid aminoetansulfonik, i cili formohet gjatë degradimit të cistinit të aminoacideve.Marrja si suplement, nuk është thelbësor pasi vetë trupi i njeriut prodhon taurinë.

[1] Vitamina B12 ndihmon ne reduktimin e lodhjes dhe pafuqise fizike.
[2] Guarana ndihm on në rritjen e vigjilencës, përqendrimit dhe në rritjen e durimit.
[3] Thiamina, B6 dhe B12 kontribuojnë në funksionimin normal mendor.
[4] Vitamina E ne Mind Master Extreme ndihmon ne mbrojtjen e qelizave nga stresi oksidativ
[5] Vitamina C kontribuon në funksionimin normal të sistemit imunitar